

Вінницький НВК закупить послуги з комплексного харчування вихованців на 2019 рік
Харчування учнів буде проводитися за місцем навчання безпосередньо в навчальному закладі, у дні, коли проводиться навчання.
Комунальний заклад "Вінницький навчально-виховний комплекс: спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів дошкільний навчальний заклад Вінницької обласної ради" закупить послуги з комплексного харчування вихованців. Як стало відомо з оголошення, опублікованого на сайті tendergid.ua по посиланню https://tendergid.ua/tender/1783961/, підрядник буде визначений шляхом проведення відкритих торгів в електронній системі Prozorro
У спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті необхідно організувати харчування дітей та учнів за грошовими нормами:
- Учні з цілодобовим перебуванням:
• підготовчого - 4 класів - 21 вихованець (5-ти разове харчування: сніданок, обід, полуденок, вечеря, друга вечеря).
• 5 - 12 класів - 34 учні (5-ти разове харчування: сніданок, обід, полуденок, вечеря, друга вечеря).
- Учні групи продовженого дня:
• підготовчого - 4 класів - 15 вихованців (дворазове харчування: сніданок, обід)
• 5 - 12 класів - 29 вихованців (дворазове харчування: сніданок, обід)
- Дитячий садок:
• 26 вихованців (5-ти разове харчування: сніданок, обід, полуденок, вечеря, друга вечеря).
Очікувана вартість надання послуг становить 1 003 037 гривень.
Харчування учнів буде проводитися за місцем навчання безпосередньо в навчальному закладі, у дні, коли проводиться навчання. Надавані послуги їдалень для вихованців закладу повинні бути якісними і відповідати вимогам діючих стандартів.
Послуги з харчування учнів повинні надаватися з дотриманням вимог встановлених:
1. Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 116 від 02 лютого 2011 року.
2. Нормами харчування, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України № 1591 від 22 листопада 2004 року.
3. Порядком організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах, затвердженого спільним Наказом Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства освіти і науки України № 242/329 від 01 червня 2005 року.
4. Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 року № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього зацікавленим суб'єктам.
До участі у торгах запрошуються підприємства громадського харчування, працівники яких повинні надавати наступні послуги:
- Забезпечувати приготування страв високої якості, проводити щодня бракераж страв, забезпечувати продуктами харчування згідно меню, забезпечувати суворе дотримання правил приймання продуктів, які отримує їдальня, а також умов, термінів зберігання і реалізації продуктів, які швидко псуються.
- Забезпечувати належний санітарний дотримання виробничих приміщень, обладнання та інвентарю.
- Забезпечувати спецодягом, миючими та дезінфікуючими засобами у відповідності з приписами.
- Забезпечувати столову кваліфікованими кадрами. Стежити за своєчасним і обов'язковим проходження працівниками їдальні медогляду.