

Відділ освіти Бородянської райдержадміністрації закупить послуги з організації гарячого харчування дітей дошкільного віку
Учасник забезпечує якісну роботу працівників кухні і несе відповідальність за відповідність їх роботи санітарно-епідеміологічним вимогам.
Відділ освіти Бородянської райдержадміністрації закупить послуги з організації гарячого харчування дітей дошкільного віку закладів дошкільної освіти та навчально-виховних об'єднань «Школа - дитячий садок» Бородянського району. Про це повідомляє інформаційний сайт державних торгів tendergid.ua
Як стало відомо з оголошення, опублікованого по посиланню https://tendergid.ua/tender/2100950/, постачальник послуг буде визначено шляхом проведення європейських торгів Prozorro. Очікувана сума закупівлі складає 4 445 791 гривень.
Учасник у складі тендерної пропозиції, що подається до 27 січня 2020 року, надає інформацію (повне найменування та місцезнаходження) по кожному суб'єкту господарювання, який планує залучати до надання послуг в якості субпідрядника.
Послуги з організації гарячого харчування повинні мати сертифікат відповідності. Вони повинні бути повноцінними і якісними, надаватися згідно з вимогами стандартів ДСТУ 4281: 2004 ГОСТ 30390-95 ГОСТ 30523-97 ГОСТ 30524-97.
Учасник забезпечує якісну роботу працівників кухні і несе відповідальність за відповідність їх роботи санітарно-епідеміологічним вимогам.
Надання зазначених послуг має здійснюватися у відповідності зі ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про охорону дитинства», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», від 19.06.2002 № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах», від 02.02.2011 № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість». Також вони повинні відповідати« Державними санітарними правилами і нормами влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організацій навчально-виховного процесу »(постанова головного санітарного лікаря України від 14.08.2001 № 63) та іншим нормативно-правовим актам, що регулюють відносини у сфері надання послуг з харчування.
Учасник повинен застосовувати заходи по захисту навколишнього середовища. Доставка і розвантаження харчових продуктів проводиться за рахунок учасника.
Як стало відомо, проведення європейськи торгів заплановано на 3 березня 2020 року.