

Одеська міська клінічна лікарня № 10 проводить тендер на закупівлю послуг з доставки їжі для пацієнтів
згідно з оголошенням, керівництво медичного закладу планує підписати договір про надання харчування пацієнткам пологових будинків і хворим в міських лікарнях.
Одеська міська клінічна лікарня № 10 проводить відкриті торги на закупівлю послуг з доставки їжі. Про це повідомляє інформаційний сайт державних закупівель tendergid.ua. Згідно з оголошенням, керівництво медичного закладу планує підписати договір про надання харчування пацієнткам пологових будинків і хворим в міських лікарнях. Очікувана сума закупівлі складає 3 155 409, 00 гривень.
До 12 травня учасники можуть подати тендерні пропозиції, у складі яких надати документи, що підтверджують наявність матеріально-технічної бази та працівників відповідної кваліфікації, що зможуть надавати послуги належної якості у встановлений замовником термін. Також учасники повинні надати у складі пропозиції скановані документи (копії) документів, що підтверджують якість наступних продуктів харчування: м'ясо, кури, риба, молочні вироби, яйця. Всі оригінали документів, що підтверджують якість кожної партії продуктів харчування, які використовуються для виготовлення готових страв, зберігаються у постачальника послуг.
Послуги з харчування, які повинні надаватися учасником, повинні відповідати вимогам Наказу Міністерства охорони здоров'я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні», а також вимогам Закону України «Про основні принципи і вимоги до безпеки і якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97-ВР.
Доставка готових страв з центральної кухні для пацієнток пологового будинку здійснюється учасником відповідно до заявок головного лікаря з допомогою спеціалізованого автотранспорту і лунає шляхом використання вендінгових апаратів в посуді учасника на умовах, передбачених чинним законодавством.
Виготовлення готових страв для хворих у міських лікарнях здійснюється у виробничих приміщеннях з використанням відповідного технологічного обладнання у відповідності з технологічними картками. Виготовлені страви розфасовуються в порційні герметичні пластикові контейнери.
Доставка готових страв з центральної кухні здійснюється учасником відповідно до заявок головного лікаря лікувально-профілактичного закладу три рази на добу за допомогою спеціалізованого автотранспорту в спеціальних транспортних контейнерах - куботейнерах, які повинні бути герметично закриті та опечатані.
Всі учасники мають вільний доступ до інформації про умови проведення прилюдних торгів в електронній системі Prozorro на сайті tendergid.ua за адресою https://tendergid.ua/tender/1026543/