

Для освітніх установ Одеси будуть закуплені свіжі овочі і фрукти
Департамент освіти та науки Одеської міської ради оголошує про проведення відкритих торгів на закупівлю свіжих помідорів і огірків, болгарського перцю, баклажанів, кабачків, квасолі, гороху лущеного, персиків, слив, груш, вишень, черешень та абрикос.
Департамент освіти та науки Одеської міської ради оголошує про проведення відкритих торгів на закупівлю свіжих помідорів і огірків, болгарського перцю, баклажанів, кабачків, квасолі, гороху лущеного, персиків, слив, груш, вишень, черешень та абрикос. Поставка продукції буде здійснюватися в освітні установи Київського, Малиновського, Приморського та Суворовського району р. Одеси. Про це повідомляє інформаційний сайт державних закупівель tendergid.ua. Очікувана вартість закупівлі становить 1 080 030, 00 гривень.
Замовник пред'являє наступні вимоги до предмету закупівлі:
1. Помідори повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, без порізів; по стиглості - червоними, рожевими або жовтими, без механічних пошкоджень і сонячних опіків. Розмір плодів - діаметром не менше 5 см, з подовженою формою - не менше 4 див.
2. Огірки повинні мати видовжену форму, бути свіжими і неушкодженими.
3. Баклажани не повинні бути ушкодженими. Всі плоди повинні бути чистими, свіжими, твердими, досить стиглими, без стороннього запаху і присмаку. Довжина, не рахуючи плодоніжки, повинна становити не менше 12 див.
4. Перець болгарський повинен бути свіжим, цілим, чистим, здоровим, за формою і забарвленням відповідати даному ботанічному сорту. Розмір по довжині без урахування плодоніжки - не менше 10 див. Смак - солодкий, з легкою гіркуватістю.
5. Кабачки повинні бути свіжими, стиглими, здоровими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, запах і смак - властивий даному сорту, без стороннього запаху і смаку. Розмір по довжині без урахування плодоніжки - не менше 12 див.
6. Помідори та огірки нового врожаю - овочі нового (раннього) врожаю (травень-червень 2017 року).
7. Квасоля повинна бути суха, але без теплового пошкодження під час сушіння. Колір повинен бути властивий нормальному зерна у відповідності з типом. Запах властивий нормальному зерну. Квасоля упаковують у споживчу упаковку з відповідною маркуванням.
8. Горох лущений повинен відповідати наступним вимогам: колір - жовтий чи жовто-зелений, смак - нормальний, властивий гороху, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий, запах нормальний, властивий гороху. Горох повинен бути упакований у споживчу упаковку та мати відповідну упаковку.
9. Груші, персики, сливи, абрикоси не повинні мати пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, бути надмірно вологими або тріснутими.
10. Вишні повинні бути круглі або овальні, з блискучою шкіркою, темно-червоного кольору з кисло-солодким смаком і кісточкою всередині, від 1,5 до 2,5 см в діаметрі.
11.Черешня має бути кругла або овальна, з блискучою шкіркою, з солодким смаком і кісточкою всередині, від 1,5 до 2,5 см в діаметрі.
Поставка продуктів здійснюється в кожен заклад освіти міста протягом травня - грудня 2017 року. Поставка продуктів проводиться у відповідності з наказом Міносвіти і науки України і Моз від 17.04.2006 N 298/227 "Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах". Додаткова інформація про проведення тендеру розміщена на сайті tendergid.ua за адресою https://tendergid.ua/tender/1009740/